cargocastor1.jpg

Luchthavens

Luchtvracht of bagage moet op tijd in het juiste vliegtuig terechtkomen. Snel en efficiënt. Daarvoor zijn betrouwbare (transport) systemen essentieel. Wij zorgen graag voor het perfecte wiel, ook in uw logistiek systeem. Niet voor niets leveren wij aan airports en airlines wereldwijd!

Duizenden kilo’s luchtvracht. Dagelijks aangeleverd op de grote vrachtcentra van elke luchthaven. Dat moet allemaal nauwkeurig verpakt worden in ULD’s of op PMC pallets, netjes gesorteerd per bestemming, per land. Dankzij onze Cargo Castors rollen de goederen soepel het vliegtuig in. Deze speciale, omgekeerd gemonteerde zwenkwielen zorgen voor een snelle en efficiënte distributie van de tonnen luchtvracht. U vind onze Castors o.a. in deckvloeren van magazijnen, op dollies en highloaders. Colson laat uw vracht vliegen.

Of het nu gaat om de Cargo Castors of om wielen voor bagagekarren of overige GSE apparatuur. Kies ook voor onze ervaring op luchthavens.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer weten over onze toepassingen op luchthavens? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan natuurlijk ook als u technische informatie wilt of een monster wilt opvragen. Wij beantwoorden graag uw vragen!