ts--20060112_0030-bakkerijrhenen.jpg

Voedingsindustrie

Daar waar voedsel bereid of verwerkt wordt, is hygiëne een eerste vereiste. In slachthuizen, visverwerkende industrie, bakkerijen of vetsmelterijen: goed schoonhouden van de bedrijfsmiddelen behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Het rollend materieel moet hier dus bestand zijn tegen agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt bij de intensieve (hogedruk) reiniging. Zwenkvorken van roestvast staal met juist afgedicht lagering zijn daar gewenst.

Kortom, kwaliteit staat voorop! Ook temperatuur speelt een belangrijke rol in de voedingsindustrie: lage temperaturen in de vriescellen en hoge temperaturen in ovens van bakkerijen en in rokerijen. We hebben wielen voor toepassingen met temperaturen van -40°C tot +300°C.

Übung macht der Meister!

Wij zijn op ons best als het op kwaliteit aankomt. Of het nu gaat om de chemisch bestendigheid, de gebruikstemperatuur of het lekker licht lopen. Met onze ruime praktijkervaring leveren wij in deze veeleisende markt het juiste wiel voor elke toepassing!

Wilt u meer informatie? Wilt u meer weten over onze toepassingen in de voedingsindustrie? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan natuurlijk ook als u technische informatie wilt of een monster wilt opvragen. Wij beantwoorden graag uw vragen!