colson.jpeg.png

Ziekenhuizen

Hier gaat het om efficiënte distributie van o.a. maaltijden, medicijnen of beddengoed en het probleemloos manoeuvreren van bedden en apparatuur in en rond de operatiekamers.

Belangrijk is dus, dat bedden en transportmiddelen gemakkelijk rijden en manoeuvreren. Daar zijn de juiste wielen voor nodig. Ook hygiënische aspecten van wielen spelen een steeds grotere rol. Onder hoge druk afspuiten en desinfecteren zijn een dagelijks proces.

Kwaliteit en design Wij onderzoeken uitvoerig wat verschillende materialen doen onder extreme omstandigheden. Agressieve schoonmaakmiddelen, extreme temperaturen, statische elektriciteit en vocht. Allemaal aspecten waar we een goede oplossing voor hebben. En omdat het oog ook wat wil, vindt u in ons assortiment de mooiste designwielen voor onder meer bedden en operatietafels.

Wilt u meer informatie? Wilt u meer weten over onze toepassingen in ziekenhuizen? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan natuurlijk ook als u technische informatie wilt of een monster wilt opvragen. Wij beantwoorden graag uw vragen!