colson.jpeg.png

Ziekenhuizen

In een modern ziekenhuis is snelle en efficiënte logistiek essentieel. Patiëntentransport en distributie van maaltijden, medicijnen en beddengoed moeten op tijd worden gepland en voltooid. Het is daarom belangrijk om de bedden en de transportmiddelen gemakkelijk te kunnen rollen en manoeuvreren.

Hiervoor moeten ze zijn uitgerust met de juiste wielen. Het hygiënische uiterlijk van de wielen speelt ook een steeds belangrijkere rol. Hogedrukreiniging en desinfectie zijn een must geworden, een must!

Kwaliteit en design:

We bestuderen zorgvuldig de reacties van verschillende materialen onder extreme omstandigheden: agressieve reinigingsproducten, extreme temperaturen, statische elektriciteit en vochtigheid ... aspecten waarvoor we goede oplossingen hebben gevonden. Er is ook rekening gehouden met het esthetische aspect en ons assortiment biedt de mooiste designwielen voor onder andere de bedden en de operatietafels.

Meer informatie Wilt u meer informatie over onze applicaties in ziekenhuizen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Als u technische informatie wilt ontvangen of een monster wilt aanvragen, beantwoorden wij graag al uw vragen!