jsrb_seal_werking.jpg

Natuurlijk, we zijn ook graag buiten

Temperatuurbestendigheid moet afzonderlijk worden beoordeeld. Ten eerste moeten we onderscheid maken tussen hoge en lage temperaturen. De optimale keuze van wielen wordt verder beïnvloed door factoren zoals de tijdsduur en de interval van blootstelling aan een bepaalde temperatuur, de belasting, verschillende omgevingsfactoren en de bodemgesteldheid.

Wielen die het hele jaar buiten worden ingezet moet ook weersinvloeden van buitenaf kunnen trotseren. Een combinatie van verschillende temperaturen en vochtigheid verdient ook extra aandacht.

Naast de milieu-invloeden speelt reiniging van wielen een steeds belangrijkere rol. Bij toepassingen waar reinigen in autoclaven of met hogedrukreinigers voorkomt, raden wij corrosiebestendige, roestvast stalen wielen, verchroomd staal en hoogwaardige kunststoffen aan.

Colson zorgt ook voor een oplossing op maat. Ook voor uw toepassing. Eventueel  door middel van extra oppervlaktebehandelingen van stalen onderdelen middels lakke, verzinken en/of  poeder coaten.