katalogfront.jpg

Out now, de nieuwe Colson catalogus 2016!

Geïntroduceerd op de beurs en vanaf nu ook online beschikbaar: de nieuwe Colson catalogus 2016! Deze bevat een compleet overzicht van ons productaanbod. Overzichtelijk en duidelijk van opzet, geeft de catalogus snel inzicht in de mogelijkheden binnen een breed assortiment wielen. Download de Colson catalogus 2016 onder de rubriek Brochures (17 MB) of vraag hier de hardcopy aan.

bakkersvak2019.jpg

Bakkersvak 2019

Kom gezellig langs en ontmoet ons op de vakbeurs Bakkersvak 2019 van 10 tot 12 Maart in Gorinchem. Vraag onze wielenspecialisten om gratis advies! U kunt ons vinden op Stand B125.

vakantiemanmetglaasje3.gif

Bedrijfsvakantie

Geachte relatie,

De zomervakantie staat weer voor de deur. Of u nu gaat relaxen in de zon, dagjes uitgaat (met de kinderen) naar een pretpark, museum of dierentuin, de Route du Soleil afrijdt of misschien wel gewoon doorwerkt, wij van Colson Europe B.V. wensen u een hele fijne en zonnige zomervakantie toe!

Tijdens de zomervakantie zijn wij op werkdagen bereikbaar van 8.00 – 17.00 uur. Wegens beperkte capaciteit op kantoor en onze productie kunnen door u geplaatste bestellingen rond week 32 en 33 meer tijd in beslag nemen. En kunnen wij binnen deze periode alleen kleine orders uitleveren. Wij hopen op uw begrip.